Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.08.19. 21:10 Hopeful John Doe

Sportfogadás - Újratöltve

Címkék: vélemény foci fogadás sportfogadás labdarúgás

Tudom, eltűntem az utóbbi két-három hétben.

Van azonban egy jó hírem! :)
A múlt hónap szerencsétlen fogadásai után - elhamarkodott fogadások kupamérkőzésekre - a bajnoki sorozatok elindításával újra elkezdtem aktívabban fogadni és az utóbbi két hét igen-igen pozitív mérleggel zárult. A múlt héten például közel 50%-os profittal sikerült zárnom, ami feltétlenül jó előjel a jövőre nézve.

Amellett, hogy elkezdtem ismét fogadni - méghozzá hatékonyan - újabb, apróságokkal sikerült finomítanom a sportfogadási módszeremen. Ennek lényege, hogy rájöttem, hogyan tudom megoldani, hogy a sportfogadásoknál kizárjam annak a lehetőségét, hogy egy csábítónak tűnő - amúgy negatív expected value-val rendelkező - fogadást hirtelen elhatározásból megfogadjak. Ez egy kicsivel több időt igényel így, azonban sokkal "letisztultabb" eredményeket kaphatunk. Bízom benne, hogy hamarosan ennek a kézzelfogható eredményeit itt a blogon is olvashatjátok majd!

Szeretnék továbbá foglalkozni a magyar labdarúgás aktuális eseményeivel is, hiszen sok olyan dolog történt, amelyet érdemes lenne megvizsgálni!

Hamarosan jelentkezem!

És ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvassa a blogot kitartóan! Nagyon jó érzés látni a Google Analytics-on (ez a blogom látogatottságát mérő rendszer), hogy mennyire sokan tartanak ki a lasztirúgás oldala mellett! Nagyon köszönöm! Igyekszem rászolgálni a megelőlegezett bizalomra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr211324212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása