Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.10.27. 12:06 Hopeful John Doe

Heti értékelés - 43. hét

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás értékelés heti értékelés

Nézzük - a megszokottnál tömörebb formában - hogyan alakult az előző hét!


Győztes meccsek

St. Etienne - Valenciennes és Grenoble - Nancy - 2 és 2 MEGNYERT
Szorzó: 10,75

Auxerre - Lille 1 MEGNYERT
Szorzó: 2,6


Statisztika

11 fogadás 2 nyert 9 vesztett --> 18%

18 meccs 4 nyert 14 vesztett --> 22%


Pénzügyek

11 feltett egység --> 13.35 NYERT Egység --> 2.35 PROFIT (21.36% Profit)


Tapasztalatok


Az utóbbi hetekben egy - a korábbiaktól kicsit eltérő - fogadási megközelítést alkalmazok. Ennek lényege, hogy próbálok többnyire kettes kötésben fogadni, méghozzá olyan mérkőzésekre, amelyek közül az egyik tipikusan a háromesélyes találkozók közé tartozik. Többnyire egy ilyen háromesélyes találkozóhoz "hozzácsapok" egy aránylag valószínűnek tűnő, idegenbeli győzelmet igérő 2,0 fölötti odds-szal rendelkező mérkőzést. 

Ezt láthatáttok a francia győztes kombináció során is. Itt érdemes megjegyezni, hogy ha a Hamburg nem bukja el a 2:0-ás vezetését a Schalke ellen, akkor ez hét még ennél is jóval profitábilisabb lehetett volna.

Ez a fajta megközelítés a korábbiaknál jóval nagyobb haszonkulccsal kecsegtet, viszont - ahogy ezen a héten is láthattuk - sok esetben el kell viselni annak a terhét, hogy lehet akár olyan napunk is, hogy nulla győztes fogadás lesz a hátunk mögött mikor az adott napot értékeljük.

Az alacsonyabb statisztikai mutatók érdekesek, de igazából csak azt jelzik, hogy ez a rendszer már aránylag alacsony - 20% - körüli hatékonyság mellett is kifizetődő.

Holnap - az élbajnokságok hétközi fordulója miatt - ismét fogadási tippjeimmel jelentkezem!


(kiegészítés: azért 11 mérkőzéssel osztottam, mert pénteken még volt egy sikertelen fogadás, de aznap nem írtam bejegyzést)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr541478582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása