Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2012.06.04. 19:22 Hopeful John Doe

Európa Bajnokság Keleten - szelvényeket elő

Szolid két éves szünetet követően, látva, hogy még mindig nagyon sokan olvassák a posztokat naponta úgy döntöttem, hogy legalább az EB idejére ismét klaviatúrát ragadok és megosztom a gondolataimat a többi sportfogadóval.

Az utóbbi hetekben történt pár igen érdekes felkészülési meccs, ami az amúgy is igen kiszámíthatatlan Európa Bajnokságot még több kérdőjellel tűzdeli tele.

A meglepetés-eredményeket felfoghatjuk a csapatok gyengélkedésének jeleként, de azt is mondhatjuk mindez csupán a ráhangolódás, kísérletezés eredménye és az igazán nagy csapatok nem az eredményre mennek, csupán be akarnak melegíteni, úgy, hogy közbe senki ne sérüljön meg.

Németország? Spanyolország? Hollandia?

Meglátjuk mit gondolnak a sportfogadók és hol tudunk egy kis korrekt profitra szert tenni. A legutóbbi EB-n elég jól sültek el a dolgok és végül az induló tőkém négyszeresével zártam, ha jól emlékszem - az idei cél az lenne, hogy ezt is megpróbáljam túlteljesíteni.

Hamarosan jönnek az első tippek, gondolatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr324565417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása