Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.07.15. 13:27 Hopeful John Doe

Sportfogadás - Visszatértünk!

Címkék: foci fogadás sportfogadás labdarúgás

A tavalyi 2008/2009-es szezon tavaszi lezárása után hirtelen elhallgatott a lasztirúgás blogja. Ennek oka az, hogy egyrészt nem volt elegendő időm megfelelő színvonalú cikkek megírására, másrészt az általam preferált elitligák befejeződésével nem volt olyan nagyobb mennyiségű fogadás, amelyet érdemesnek láttam volna megfogadásra.

A nyári szünetnek azonban a mai nappal vége!

A Bajnokok Ligája selejtező ismét olyan mérkőzéseket kínál, amelyeken érdemes alaposan elgondolkoznunk, ugyanez igaz az Európai Liga selejtezősorozata is.

A mai nap során az utolsó hétvége eredményeit összegezem először, hogy azt az időszakot lezártnak tekinthessük és a mai délután során még áttekintem a mai fogadási kínálatot!

Hamarosan jelentkezünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr391247423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása