Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.11.22. 12:35 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009.11.22.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás spanyol bajnokság holland bajnokság

A tegnapi nap őszintén szólva elképesztő volt.

A 75-ik percig a spanyol kombinációt leszámítva mindenhol győzelemre álltak a megfogadott események. Vezett a Burnley az Aston Villa ellen, a Nancy idegenben, a Valenciennes Bordeaux-ban, a Lyon a Grenoble otthonában, sőt még egy rövid ideig a Manchester City is 2:1-re a Liverpool ellen...

Aztán elérkezett egy olyan pech-széria, ami az eddigi sportfogadási tapasztalataim során egyedülálló.

Ha a teljes cikket el szeretnéd olvasni, kattints a címre!

 

Bár a Valenciennes győzni tudott - 8,2-s szorzó!!! -, mivel a Lyon emberelőnyben sem volt képes megtartani az előnyét az eddigi meccseken mindösszesen egy pontot szerző, sérültektel megtizedelt, újonc, emberhátrányban játszó Grenoble ellen, így oda lett a több, mint 11-szeres szorzójú kombináció...

Az, hogy a Manchester City ellen a Liverpool közel 74 másodperccel a City vezető gólja után egyenlíteni tudott, az még aránylag elfogadható.

No, de az, hogy a Burnley a 86. percben kapott góllal bukott el két pontot az Aston Villa az már jobban zavaró.

Az, hogy az odds-figyelésre ajánlott meccsek közül végül a Nancy odds-a ment feljebb - és került így megfogadásra - szintén a sors keze volt. Természetesen ők is képesek voltak a 81. percben elbukni az addigi vezetésüket. Sőt a meccs végén még egy gólt kaptak, így maradt számukra a nulla pont...

A másik megfigyelésre ajánlott mérkőzésen a Hoffenheim természetesen magabiztosan nyert, de mivel nem érte az általam megszabott minimum odds-limitet, ezért ezt nem fogadtam meg...


Nem sok mindent lehet mondani ilyenkor. Meg kell próbálni túltenni magunkat a tegnapi borzasztó pech-széria után és arra gondolni, hogy a lényeg a hosszú távú nyereségesség. A hosszú távú nyereségességben pedig bizony benne van egy-két csúfos részkudarc is.

A mai nap mindösszesen egyetlen találkozót ajánlok. Sokat hezitáltam még a Milan-Cagliari meccsen, hogy megfogadjam a meglepetés vendég-győzelmet, de végül úgy döntöttem, hogy a tegnapi nap után ideje kicsit megnyugodni és nem elkapkodni az ilyen döntéseket.

Kombináció: Mallorca - Almeria és Venlo - Sparta Rotterdam

Tipp: 1 (Mallorca) és 2 (Sparta)

Szorzó: 5,69

Indoklás:

A Mallorca hazai pályán eddig tökéletes mutatót tudhat maga mögött (5 mérkőzés, 5 győzelem), míg az Almeria mindösszesen 4 pontot szerzett az eddigi 5 idegenbeli fellépése során. Erre, illetve a két csapat közti minőségbeli különbségre alapozva, azt gondolom a Mallorca komoly győzelmi esélyekkel várhatja a mai összecsapást.

A Spart Rotterdam mondhatni elkapta a fonalat. Legutolsó négy mérkőzésükön 9 pontot gyűjtöttek és többek között legyőzték a Feyenoord csapatát is. A Venlo ezzel szemben szenved és mindösszesen egyetlen győzelmet arattak a holland bajnokság eddigi 13 fordulója során. Ha a Sparta képes lesz a múlt heti Roda elleni vereségen túllépni, akkor nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az otthon, amúgy nehezen legyőzhető Venlo ellen győzzenek.

 

Figyelmeztetés! A fenti tippek csupán az én személyes véleményemet és tippjeimet jelzik. A leírtakra semmilyen garanciát és biztosítékot NEM vállalok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr961543528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása