Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.02.07. 15:08 Hopeful John Doe

Elindultunk

Bemutatkozás, avagy néhány szó, ahogy az ilyenkor szokás

Az oldal létrejöttének oka, hogy a magyar labdarúgás évtizedek óta tartó vesszőfutása mára addig süllyedt, hogy a körülvevő közeget is sikerült teljességgel magával rántania.

Nívótlan újságcikkek, olvashatatlan kritikák, banális eszmefuttatások, gyermeteg nyilatkozatok és még sok apró, olykor komikus, olykor igen elkeserítő epizód követi egymást napjaink magyar bajnokságában, az ezekről szóló újságokban, illetve a témát felkaroló televíziós müsorokban egyaránt.

A blog célja nem lesújtó és éles kritika megfogalmazása a labdarúgásról, illetve az azt körüllengő milliőről, hanem sokkal inkább egyfajta objektív és sokszor reményteli eszmefuttatás a hétköznapi, ámbár igen érdekes eseményekről, fejleményekről, valamint a napjainkban labdarúgással - közvetve vagy közvetlenül - foglalkozó szakemberek munkájának értékelése, megítélése a kívülálló szemszögéből.

Olyan kérdéseket kívánok megvizsgálni, amelyekkel mindannyian szembesülünk, de talán az adott történést - köszönhetően folyamatosan ismétlődő jellegének - nem annyira ismerjük fel.

Naiv lennék, ha a blogom indításával kapcsolatban bármilyen célt tűznék ki magam elé, hiszen napjaink internetes forradalma, amellett, hogy korábban ismeretlen, érdekes véleményeket tett elérhetővé mindenki számára, a hatalmas tömegeknek köszönhetően annyira tömegszerűvé tette az információközlés ezen formáját, hogy mára nehéz különbséget tenni az értékes és az értéktelen vélemények tömege között.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr38928508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása