Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.07.25. 15:44 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 07. 25.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás slavia praha mlada boleslav gremio santo andre

Mivel az előző heti mérkőzések nem úgy sültek el, ahogyan azt szerettem volna, emiatt a következő hetekben megpróbálok higgadt és türelmes maradni. (Az értékelést majd hamarosan láthatjátok.)

Akármennyire is elkezdődött néhány közép- és kelet-európai bajnokság, én egyelőre szeretnék kivárni. Ennek az oka egyrészt az, hogy számos - az ilyen bajnokságokban élcsapatnak számító - csapatok most játszák nemzetközi kupamérkőzéseiket és emiatt nem lehet tudni, hogy milyen csapatokkal vágnak neki egy-egy hazai bajnoki találkozónak, másrészt nem tudni, hogy az alapozások kinél hogyan sültek el, sikerül e elkapni rögtön az elején a fonalat.

Egyelőre megpróbálok nagyon visszafogottan fogadni, hogy belerázódjak, az első 3-4 forduló lemenjen és látható legyen, hogy a csapatoknál az új igazolások, hogy sikerültek, mennyire volt hatékony a nyári felkészülés, és hasonlók.

Azoktól, akik eddig is lelkesen olvasták az oldalt, türelmet és megértést kérek. :) Az azonban bizonyos, hogy augusztus 3. hetétől megközelítőleg augusztus 22-23-tól ismét elindul a Lasztirúgás nagyüzemi sportfogadása, a megszokott kínálattal és remélhetőleg a megszokott eredményességgel!

Mai meccs - a ráhangolódás jegyében!

 

Kombináció: Slavia Praha - Mlada Boleslav és Gremio - Santo Andre

Tipp: 1 (Slavia) és 1 (Gremio)

Szorzó: 2,25

Indoklás: A Slavia a tavalyi cseh bajnok, a Mlada a középmezőny elejéhez tartozó, tavaly hatodik helyen végzett egylet. A Slavia tavaly 15 hazai meccséből imponáló 12-3-0-s mérleget tudhat magáénak, míg a Mlada a legjobb vendégcsapat volt. A Slavia játékerejét jól mutatja, hogy 14 válogatott játékos tagja a keretnek, míg a Mladanál csupán négyen. A Slavia nagyon jól teljesített az átigazolási szezon során - olyan csapatokból sikerült igazolnia, mint a Reggina, Anderlecht, Cottbus és cseh játékosok vásárlására is 2,5 millió eurót szántak. A Mlada két komolyabb igazolást mondhat magáénak - Kulic a Sparta Praha-ból, Vorel pedig éppen a Slavia-tól került hozzájuk. Azt gondolom a nyitó fordulóban a Slavia mindent meg fog tenni azért, hogy méltó módon mutatkozzon be a hazai közönség előtt, emiatt hazai győzelmet várok.
A Gremio győzelme egyrészt azért várható - meglátásom szerint - mivel alapvetően jobb kvalitású játékosokból áll a csapat (egy Gremio-játékos átlagos értéke 1.250.000 euro, egy Santo Andre játékos értéke pedig 250.000 euro), valamint a Gremio hazai pályán eddig imponáló teljesítményt mutat (7 meccs: 5-2-0). Fontos tényező továbbá, hogy a Santo Andre a legutolsó két meccsén kikapott, úgy hogy gólt sem lőtt, emiatt mondhatjuk, hogy kisebb hullámvölgyben vannak. A fenti érvekre alapozva Gremio győzelemre tippelek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr291267849

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cuentos cortos infantiles disney 2018.03.06. 07:28:09

Diós - lekváros nudli (paleo) - Palanett paleo gasztroblogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása