Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.07.15. 18:14 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 07. 15.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás bl labdarúgás bl selejtező mortar slovan bratislava

Vágjunk ismét a lovak közé, lássuk mit tartogat mára a sportfogadás számunkra!

A mai napon köszönhetően a holtszezonnak javasolt óvatosan sportfogadni, hiszen a csapatok túlnyomó többsége - leszámítva a skandináv, illetve az orosz csapatokat - 1 -1,5 hónapja nem játszottak tétmeccset és az alapozás után nem lehet tudni, hogy kinek mennyire sikerült formába hoznia önmagát a mai BL-selejtezőkre.

Nagy kérdőjel tovább, hogy a nyári játékosmozgások milyen módon hatnak majd a csapatok teljesítményére, valamint kérdéses, hogy az új edzőknek sikerült-e a megálmodott taktikai elképzeleseket begyakoroltatni játékosaikkal.

Ilyen előjelek után azt gondolom érthető, hogy ha a mai napon - egyfajta formábalendülés céljából - csupán egyetlen találkozó megfogadását javaslom.


Zrinsjki Mostar - Slovan Bratislava

Tipp: 2 (Slovan Bratislava)

Szorzó: 2,15

Indoklás:

A hazai csapat a bosznia-hercegovinai bajnokcsapat, amely az utóbbi öt esztendőben folyamatosan megmérettethette magát a nemzetközi kupaporondon. 2006-ban az UEFA Intertoto Kupa második fordulójáig jutottak, ahol az izraeli Maccabi Petah Tikva jelentette a végső akadályt - 5:2-es összesítéssel estek ki -, 2007-ben a Partizan Belgrád csapatával kerültek össze - és habár összesítésben 11:1-re alulmaradtak -, és a belgrádi huligánoknak köszönhetően az UEFA őket juttatta tovább a következő körbe. A macedón Rabotnicki azonban kiejtette őket a következő körben. 2008-ban az Újpestet megszégyenítő Vaduz-on verekedték túl magukat az UEFA Kupa első selejtezőkörében, majd a portugál Braga-val való kettős vereség után ismét ráébredhettek, hogy nem érettek még a nemzetközi kupaporondra.
Összefoglalva tehát, az utóbbi 2 esztendőben 4 hazai találkozójuk mérlege 3 vereség és 1 győzelem - a Vaduz ellen.
A csapat átlagéletkora 20,1 év, ami jól mutatja, hogy egy igen fiatal és emiatt igen tapasztalatlan gárdáról van szó. Az átigazolási időszakban sem sikerült igazán nagyhalat kifogniuk, emiatt nem gondolom, hogy ők lennének a mai találkozó esélyesei.

A vendég csapat a Slovan Bratislava, amely magabiztosan nyerte a szlovák bajnokságot és kijelenthetjük, hogy Szlovákia egyik legjelentősebb és legnagyobb hagyományaival rendelkező klubjának számítanak. Játékosaik átlagértéke közel háromszorosa az ellenfél játékosaiénak, ami jól mutatja a várható kvalitásbeli különbségeket is.
Magabiztosan nyerték a szlovák szuperkupát a Kassa ellen, így minden bizonnyal magabiztosan várják a ma esti összecsapást is.
Azt gondolom, hogy a négy szlovák válogatott alkotta alapcsapat megerősítése jól sikerült az átigazolási szezon során - érkezett Bruno Simao a Dinamo Bukarest-től, Mario Bozic az Újpesttől és még ketten-ketten a rivális Inter Bratislava-tól, valamint az MFK Petrzalka-tól.

A fenti két csapat bemutatása után azt gondolom jó - és hosszú távon +EV-s - döntés a Slovan Bratislava megfogadása 2,15-ös odds mellett.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr841247920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása