Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.05.30. 15:32 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 05. 30.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

Nézzük a mai alternatív lehetőségeket!

 

Jablonec - Zlin

Tipp: 1 (Jablonec)

Szorzó: 2,45

Indoklás: A Jablonec egy szerencsés forduló segítségével kijuthat Európába, míg a Zlin a kiesés ellen harcol. A Jablonec a legutolsó 10 hazai meccsén 7 meccset nyert, a Zlin 10 idegenbeli szereplése alkalmával csupán 5 pontot szerzett. Bízom benne, hogy a Jablonec szépen szeretne elbúcsúzni a szurkolóitól és nem adta fel az európai kupaszereplésért folytatott küzdelmet.

 

Kombináció: Nantes - Auxerre és Caen - Bordeaux

Tipp: 2 (Auxerre) és 2 (Bordeaux)

Szorzó: 4,0

Indoklás: Az Auxerre kirobbanó formában van, a legutóbbi tíz meccsből nyolc győzelmet szereztek. A Nantes kiesett és borzasztóan gyenge játékot produkál mostanában.
A Bordeaux-nak győznie kell a bajnoki cím elnyerése érdekében a kieséstől fenyegetett Caen ellen. Hiszem, hogy be fogják tudni húzni a meccset és megnyerik a bajnokságot.

 

Haladás - ZTE

Tipp: 2 (ZTE)

Szorzó: 4,05

Indoklás: Hatalmas zalai rangadó, ahol az egész héten ünneplő Haladást remélhetőleg alaposan meg fogja lepni a ZTE.

 

Siófok - Győri ETO

Tipp: 2 (Győri ETO)

Szorzó: 2,15

Indoklás: Kiábrándító kupakudarc az egyik oldalon, NB1-s búcsú a másik oldalon. Amennyiben bármi igaz a tisztogatási tervekből a győrieknél, akkor most mindenki ki fogja tenni a lelkét a hétvégén, hogy megmutassák mit is tudnak valójában.

 

Kombináció: Cukaricki - Partizan Belgrád és Mallorca - Villarreal

Tipp: 2 (Partizan) és 1 (Mallorca)

Szorzó: 4,70

Indoklás: A Partizan szerb bajnok és a különösebb motiváció nélkül pályára lépő Cukaricki ellen nem lehet gond a három pont megszerzése a szezonzárón.
A Mallorca kirobbanó formában, míg a Villarreal szintén feltámadóban. Remélhetőleg a hazai pálya előnye és a jó forma a Mallorca malmára hajta majd a vizet.
 

 

Galatasaray - Sivasspor

Tipp: 2 (Sivasspor)

Szorzó: 3,45

Indoklás: A Sivasspor török bajnok lehet, ha ezt a meccset ma behúzzák és a Besiktas nem tud nyerni este. Egy vereség esetén azonban a BL-indulásuk is oda lehet. Ezen okok miatt egy kiélezett csatára és szoros Sivasspor győzelemre számítok, a szezonban hatalmas csalódást keltő Galatasaray ellen.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr381153302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argentin#21 2009.05.30. 17:18:30

A Mallorcanak mar nincs eselye feljebb kerulni, mig a Villarrealnak egy gyozelem a BL szereplest jelentheti (ha az Atleti nem hozza a kotelezot). Ezert inkabb a vendegekre fogadnek :D

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2009.05.30. 17:30:13

Érdekes meglátás.

Mivel azonban az Atletico Madrid otthon fogadja az Almeria-t és számukra egy döntetlen is elég az BL-selejtőz hely megtartásához, így szerintem a Villarreal-nál is tudják, hogy az esélyük csupán matematikai.

Este minden kiderül! ;)

Mellesleg a Mallorca megjátszásában kiemelkedő szerepet játszott a 2,85-ös szorzójuk is.

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2009.05.30. 17:39:37

Azt az előbb még kifelejtettem, hogy a Mallorca eddigi 18 hazai meccsén összesen 3 alkalommal kapott ki, legutóbb lassan öt hónapja.

argentin#21 2009.05.30. 19:35:13

Mar ha lehet a goal.com joslataiban illetve elemzeseiben hinni , akkor ott is 1-2 es vendeggyozelem lett josolva, belolem pedig meg egy adag elfogultsag is beszelt a villarreal sikere mellett, de hat este meglatjuk .

Amugy korrekt kis poszt, gratula.
Kene csoppet promovalni :D
süti beállítások módosítása