Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.05.23. 02:00 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 05. 23.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

Lássuk milyen a szombati sportfogadási menü!

Ismét több, számomra egyelőre nem teljesen otthonos bajnokság mérkőzéseibe próbálok belekóstolni. A hét végén meglátjuk milyen eredményekkel!


Primorje - ND Gorica

Tipp: 2 (ND Gorica)

Szorzó: 5,3

Indoklás: Életem egyik legmegdöbbentőbb szorzója.
A Primorje utolsó a szlovén bajnokságban, míg a Gorica jelenleg második. A Primorje a leggyengébb hazai csapat a bajnokságban, míg a Gorica a legerősebb vendégcsapat. A Gorica a legutolsó 4 meccsét megnyerte, a legutolsó fordulóban az idei bajnokot verték otthon 3:0-ra. A Primorje a bajnokság végére összekapta magát, és még esélyük lehet bennmaradni, de ettől függetlenül - ha csak nem közös a két klub tulajdonosa, vagy valami hasonló hihetetlen történet - egészen egyszerűen ezt a meccset nem lehet nem megfogadni...
 


Kombináció: Goias - Internacional és Pacos Ferreira - Trofense

Tipp: 2 (Internacional) és 1 (Pacos)

Szorzó: 7,00

Indoklás: Az Internacional nagyon jól rajtolt, két magabiztos győzelemmel a brazil pontvadászatban, úgy, hogy még gólt sem kaptak. A Transfermarkt.de szerint a vendég csapat játékosai átlagosan háromszor annyit érnek, mint a hazai játékosok...
A Trofense a legutolsó a portugál pontvadászatban és eddig nem vitézkedtek idegenben - 14 meccs: 2 győzelem 3 döntetlen 9 vereség - így nem sok esélyt látok arra, hogy most pontot szerezzenek. Nagy valószínűséggel emiatt jövőre már a másodosztályban vitézkedhetnek. A Ferreira hazai pályán igen megbízhatóan teljesít, így várhatóan behúzzák a három pontot most is.
 

 

Kombináció: CSZKA Szófia - Lokomotiv Szófia és Slavia Szófia - Levski Szófia

Tipp: 2 (Lokomotiv) és 2 (Levski)

Szorzó: 6,37

Indoklás: A CSZKA igen rossz passzban van - két vereség zsinórban -, így könnyen elképzelhető, hogy a nagy formában játszó Lokomotiv nyerni tud a hétvégén. A Lokomotiv legutóbbi 10 meccséből 8-at megnyert... Nyerniük kell a nemzetközi kupaszereplés elérése érdekében.
A Levski a bajnoki címre hajt. Legutóbbi hat meccsükön 20 gólt és 18 pontot szereztek. A Slavia egy középcsapat, komolyabb motiváció nélkül. A Levskinek be kell és remélhetőleg be is húzza, ezt a kötelező győzelmet.

 

Auxerre - Saint-Etienne

Tipp: 1 (Auxerre)

Szorzó: 2,7

Indoklás: Az Auxerre kirobbanó formában van az utóbbi időben. Legutóbbi kilenc meccséből hetet megnyert. A múlt héten a PSG elleni bravúrjuk jelentős summát hozott a konyhára. Komoly esélyt látok rá, hogy a szériájuk ezen a héten is folytatódik. A St. Etienne a második leggyengébb hazai csapat a francia pontvadászatban, 18 meccs alatt összesen 9 pontot sikerült összekaparniuk.

 

Energie Cottbus - Bayer Leverkusen

Tipp: 2 (Bayer)

Szorzó: 2,3

Indoklás: A Cottbus lényegében kiesett - már csak matematikai esélye maradt, 7 góllal kéne javítania a gólarányán a Mönchengladbach-hal szemben, úgy, hogy a 'gladbach mellette ne szerezzen pontot - a Leverkusen viszont még a hetedik helyért küzd.
A múlt heti 5:0-s győzelmükre alapozva, a gyógyszergyáriaknak ezen a meccsen is lehet keresnivalójuk.
A Cottbus a legutolsó 10 meccsén 7 vereséget szenvedett, utolsó előtti a hazai tabellát nézve a Bundesligában, míg a Leverkusen a Bayern mögött a második legjobb  idegenbeli mérleggel bír - 16 meccs: 8 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség.
 

 

Kombináció: FC Barcelona - Osasuna és Recreativo Huelva - Racing Santander

Tipp: 1 (Barcelona) és 2 (Racing)

Szorzó: 6,08

Indoklás: A Barcelona nem fogja hagyni Vadóczéknak, hogy elrontsák a bajnoki cím ünneplését, a kvalitásbeli különbségek és a hazai pálya előnye meg fogják határozni a mérkőzést. A Barcelona BL-döntőjére biztos rápihennek a sztárok, de a motivált fiatalok - pl.: Krkic -, teher nélkül játszva minden bizonnyal meg akarják mutatni, hogy rájuk is lehet számítani.
A Huelva utolsóként esik ki a spanyol első osztályból, a Racing egy középcsapat, amelynek az ilyen meccseket hozni kell. A Huelva legutolsó tíz meccsen szerzett négy pontja nem sok jóval kecsegtet a hazai csapat szimpatizánsait nézve...
 

 

FC Sevilla - Deportivo La Coruna

Tipp: 2 (Deportivo)

Szorzó: 4,95

Indoklás: Prémium szorzó. Két hasonló csapat, ahol a pillanatnyi forma dönthet. A Deportivo-nak létkérdés a győzelem az európai kupaporond elérése érdekében. Várhatóan fel fogják szántani a pályát.

 

FC Lausanne Sport - Yverdon

Tipp: 2 (Yverdon)

Szorzó: 2,7

Indoklás: A svájci bajnokság nyolcadik helyezettje, fogadja a jelenlegi harmadikot. Mindkét csapatnak kell a három pont, ha meg szeretné tartani jelenlegi helyét a táblázaton. Az Yverdon a legutolsó 4 meccséből hármat megnyert, és komoly esélyük van a jó széria folytatására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr991138573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása