Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2010.08.29. 15:36 Hopeful John Doe

Padozni jó, avagy a pénz beszél..

Címkék: vélemény értékelés magyar foci filkor attila utánpótlás rudolf gergely megyeri balázs

Ismét túl vagyunk egy átigazolási szezonon, illetve annak nagy részén. Honi hőseink - mint minden évben - megpróbáltak kirepülni a fészekből, és olyan helyet találni maguknak, ahol anyagi szempontból megalapozhatják jövőjüket és/vagy másodsorban fejlődhetnek szakmailag.

Bár a szezon csupán most kezdődött, kezdődik, úgy vélem, nem kell látónak lenni ahhoz, hogy belássuk, néhány játékosunk számára a következő szezon a padozásról vagy esetleg a nézőtéri bratyizásról fog szólni.

Lássuk, kik azok, akik idén is vagy túlbecsülték kvalitásaikat, vagy nem tudtak ellenállni néhány ropogós eurónak!


Rudolf Gergely - Genoa

Mindenki megdöbbent, amikor kiderült, hogy menedzsereket kijátszva, minden dörzsöltségét és bátorságát latba vetve szezon közben alá írt az olasz bajnokság középcsapatához, a Genoa-hoz.

A hétvégén egy csatárral felálló Genoa-ban olyan konkurensekkel kell megküzdenie a nép Rudi Gerijének, mint Luca Toni, Raffaelle Palladino, Giuseppe Sculli - aki lehet végül kölcsönbe kerül máshova - vagy éppen a 10 millió euro-ra taksált Rodrigo Palacio.

Sok sikert! Várunk vissza jövőre az NB1-be!

A cikk további részért, kattintson a jobb alsó Tovább gombra!


Megyeri Balázs - Olympiakosz

Nem sokan mondhatják, hogy huszas éveik elején a Ferencváros kezdőcsapatának stabil tagjai kapusként. Azt sem sokan mondhatják el, hogy egy olyan - nemzetközileg is elismert - szaktekintéllyel dolgozhatnak, mint Kakas László.

Megyeri Balázsnak mindkettő megvolt, azonban ez nem volt elég, és aláírt a görög sztárcsapathoz, ahol Nikopolidisszel és a spanyol-belga Pardo-val kéne megküzdenie a csapatba kerülésért.

Úgy vélem, amíg a görög veterán nem vonul vissza, addig jó esetben is csupán epizódszerepekhez juthat a fiatal magyar tehetség.


Filkor Attila - AC Milan

A magyar labdarúgás korábban regnáló vezetőivel összevesző, korábban az Internazionale kötelékébe tartozó Filkor Attila ismét olyan szerződést szignált, amelyen valószínűleg a menedzserén túl nem sokan profitáltak.

Az utóbbi 3 esztendőt végigszenvedő, lényegében a fél Serie B-ben megfordult Filkor (játszott ugye a Grosetto, a Sassulo és a Gallipoli csapatában is) most ismét egy új klubban, a Triestina-ban próbálkozhat meg azzal, ami az előző években nem sikerült.

Bevallom, számomra rejtély, hogy miért nem hagyja el Olaszországot ez, az egykor hatalmas tehetségnek kikáltott fiatal játékos...

 

Ez a három játékos csupán egy töredéke azoknak, akik érdekes döntést hoztak a nyáron. Kíváncsian várom, hogy például mennyi lehetőséget fog kapni a nyár során folyamatos játéklehetőséggel hitegetett Koman Vladimir, vagy az itthon háttérbe szoruló Pintér Ádám Zaragozában...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr132256530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása