Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.10.25. 14:56 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 10. 25.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás német bajnokság spanyol bajnokság olasz bajnokság francia bajnokság

A tegnapi igen érdekesnek mondható nap után, nézzük a mai lehetőségeket!

Auxerre - Lille

Tipp: 1 (Auxerre)

Szorzó: 2,6

Indoklás:
Az Auxerre szenzációs menetelést tudhat maga mögött. Az utólsó 5 fordulóból 4 győzelem és 1 döntetlen a mérlege, és összesen egyetlen gólt kapott. A legutolsó fordulóban képesek voltak többek között legyőzni a Bordeaux csapatát is. Az utóbbi hetekben a Lille is javuló formát mutat, azonban vendégként eddig nem tudtak igazán egyenletesen és eredményesen teljesíteni. A Lille-nél Plestan és Tulio de Melo hiányát kéne megoldani, míg az Auxerre csapatából Lejeune fog hiányozni a támadó szekcióból.


Kombináció: Bochum - Werder és Schalke - Hamburg

Tipp: 2 (Werder) és 2 (Hamburg)

Szorzó: 5,27

Indoklás:
A Werder zseniálisan játszik az utóbbi hetekben. A legutolsó 7 forduló során összesen két gólt kaptak és 5 győzelem mellett mindösszesen 2 győzelem csorbítja meg igen imponáló mérlegüket. A Bochum ellenben igen formán kívül van, kiesőhelyen állnak a Bundesligában és 17 kapott góljuk is mutatja, hogy valami nincs rendben a csapat védekezésében.
A Schalke - Hamburg tipikusan háromesélyes találkozó, ahol a pillanatnyi forma fog dönteni. A Hamburg második, a Schalke harmadik a bajnokságban, ez a két adat is jól jelzi, hogy mi vár azokra, akik megnézik az összecsapást. A Hamburg eddigi veretlenségére és a Schalke idei hazai bizonytalan teljesítménye miatt azt gondolom a 3,1-es szorzó egy megfogadható eseménnyé teszi ezt az összecsapást. Remélhetőleg Petric kivilását kezelni tudják majd a hamburgiak.


Kombináció: Atalanta - Parma és Fiorentina - Napoli

Tipp: 2 (Parma) és 1 (Fiorentina)

Szorzó: 6,02

Indoklás:
Az Atalanta 8 forduló alatt mindössze egyetlen győzelemre volt képes, igaz mindez a legutóbbi fordulóban az Udinese vendégeként sikerült a hazaiaknak. A Parma egy stabil csapat, amely minden csapatot komoly kihívásra késztet. Úgy fest a hazaiaknál három stabil kezdő sem fog tudni kezdeni sérülés miatt a mai meccsen, a Parma-nál Mariga és Biabiany hiánya lehet komoly veszteség. Izgalmas küzdelemet várok, ahol a Parma a meccs végére begyötri az Atalanta csapatát.
A Fiorentina jól kezdte a szezont, stabilan játszanak, jelzi ezt a mindösszesen 5 kapott góljuk - amivel mellesleg a legkevesebb gólt kapták a Serie A-ban idén. A Napoli ugyanazt a kétarcúságát mutatja idén, mint amihez már tavaly is hozzászokhattunk. Hazai pályán mindenki ellen versenyképesek, azonban idegenben képtelenek eredményesen játszani. A kapusuk és a védelem meghatározó alakjainak sérülése miatt nagy valószínűség szerint a mai meccsen sem lesznek képesek feltartóztatni a lila-fehér rohamokat.


Kombináció: Santander - Osasuna és Valladolid - Deportivo

Tipp: 2 (Osasuna) és 2 (Deportivo)

Szorzó: 7,82

Indoklás:
Az Osasuna a legutolsó 4 meccséből 3-at győzelemmel zárt, így az idén mindössze egyetlen győzelemmel büszkélkedő Santander ellen is reális esélyük lehet a három pont elvitelére. Esélyüket tovább növeli, hogy a Santander ezidáig mindhárom hazai meccsét elveszítette, így minden valószínűség szerint a hazai játékosokra igen nagy nyomás fog nehezedni a szurkolók felől. Kérdés mennyire tudja az otthon gördülékeny játékát az Osasuna idegenben is megmutatni.
A Valladolid hét forduló alatt szerzett 5 pontja mindent elárul a csapat idei teljesítményéről. Ezzel ellentétben a Deportivo legutóbbi 4 meccsét zsinórban megnyerte, úgy, hogy még gólt sem kapott. Négy meghatározó játékosának hiánya miatt a Valladolid igen nehéz 90 percre számíthat, akár még egy nagyobb verséget is el tudod képzelni...

Ahogy látható a mai mérkőzések során is igen magas szorzóval bíró eseményekre fogadtunk, így meglehetősen rizikós az események kimenetele.

Kíváncsian várom mások véleményét, gondolatait a megfogadott eseményekkel kapcsolatban. Ki fogadott meg hasonló eseményeket, ki az, aki teljesen másra rakott ma? Kíváncsi vagyok arra is, ha valamelyik érvelésemmel nem ért esetleg egyet valaki!

 

Figyelmeztetés! A fenti tippek csupán az én személyes véleményemet és tippjeimet jelzik. A leírtakra semmilyen garanciát és biztosítékot NEM vállalok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr391473951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása