Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.08.28. 16:15 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 35. hét

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

Az előző hét elképesztően gyenge eredményei után lássuk a mostani hét milyen lehetőségeket tartogat!


Mönchengladbach - Mainz

Tipp: 2 (Mainz)

Szorzó: 3,55

Indoklás: A Mainz valami elképesztő lendülettel indított az idei Bundesliga szezonban, sikerült otthon legyőzniük a sokkal esélyesebb Bayern Münchent és döntetlent játszottak a Bayer Leverkusen és a Hannover gárdája ellen is. A Mönchengladbach is jól kezdte a bajnokságot, azonban a legutolsó fordulóban nagyon sima 3:0-s vereséget szenvedtek a Hertha-tól. Mivel a 3,55-ös szorzó elképesztően magas a körülményekhez képest, ezért meglátásom szerint érdemes megfogadni a Mainz győzelmét.


Sochaux - Monaco

Tipp: 2 (Monaco)

Szorzó: 3,2

Indoklás: A Monaco meglátásom szerint egy jobb és erősebb csapat, mint a Sochaux. Továbbá a Sochaux a legutolsó két mérkőzésén is kikapott, emiatt úgy tűnik beragadtak a Ligue 1 rajtjánál. 3,2-es odds mellett jó lehetőségnek tűnik a monaco-i vendéggyőzelem.


Ol. Marseille - Bordeaux

Tipp: 2 (Bordeaux)

Szorzó: 3,0

Indoklás: A Bordeaux magabiztosan, címvédőhöz méltó módon kezdte az idei bajnokságot. A hétvégi szuperrangadón is van esélyük a győzelemre. 3,0-s szorzó mellett megfogadható mérkőzésnek tartom ezt a francia rangadót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr231344440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása