Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.05.31. 14:28 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 05. 31.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

A ZTE tegnapi hajrájának köszönhetően sikerült ismét pluszban zárni a napot, remélhetőleg ma sem lesz ez másként.

A tegnapi nap során argentin21 nevű kedves olvasónk érdekes tippet osztott meg velünk (Mallorca - Villarreal 2), az eredmények ismeretében egy gratuláció feltétlenül ki jár neki!

A mai nap bevallom hatalmas szenvedés volt megjátszható események találása. Rengetegszer átnéztem az eseményeket, de egész egyszerűen mivel ez a legutolsó forduló a legtöbb bajnokságban nem lehet tudni mennyire motiváltak a csapatok, figyelembe véve, hogy a legtöbbjük helyezését a mai mérkőzés már nem befolyásolja szignifikánsan.

Mára ezeket találtam!

 

Kombináció: Inker - HNK Rijeka és Bröndby - Midtyjlland

Tipp: 2 (HNK) és 1 (Bröndby)

Szorzó: 4,2

Indoklás: Az Inker nagy nehezen megmenekült a kieséstől az előző heti idegenbeli bravúrjuknak köszönhetően. A HNK óriási hajrával megszerezte a bronzérmet - 11 legutolsó meccs 9 győzelem -, reményeim szerint ez a formájuk az utolsó fordulóra is kitart. Két nem túl motivált csapat találkozóján a kvalitásbeli eltérések dönthetne.
A Bröndby legutolsó két fordulóban elszenvedett veresége miatt veszélybe került az ezüstérem. Hazai pályán, a különösebb motiváció nélkül pályára lépő Midtyjlland-ot le kell győzniük, ha nem akarják nagyon elkeseríteni kitartó rajongóikat.

 

Kombináció: Palermo - Sampdoria és Inter - Atalanta

Tipp: 1 (Palermo) és 1 (Inter)

Szorzó: 2,59

Szorzó: A Palermo az olasz bajnokság negyedik legjobb hazai teljesítményét produkálta idén, a Sampdoria azonban vendégként nagyon gyengén teljesít - 3 győzelem, 4 döntetlen, 11 vereség. Erre alapozva azt gondolom hazai győzelem várható. Az európai kupaszereplés mindkét csapatnak elúszott, azonban ha a Palermo most győzne, akkor a szíciliai közönség számára az előkelő hetedik szerzik meg a Serie A-ban.
Az Inter meglátásom szerint nem a zárófordulóban szeretné elveszteni a hazai veretlenségét. Hiszem, hogy Mourinho-ék nem így szeretnék megünnepelni a Scudetto-t.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr741154924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása