Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.05.24. 14:31 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 05. 24.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

A tegnapi nap végül ismét pozitív mérleggel zárult hála az Internacional győzelmének az éjjel.

A mai nap viszonylag biztonsági játékot szeretnék játszani. Sok helyütt az utolsó forduló nem tudni mit hoz ki egyes csapatokból, így jobbnak látom ma nem túl sokat kockáztatni.

Lássuk a mai lehetőségeket!
 

Kombináció: Manchester City - Bolton és Blackburn - West. Brom

Tipp: 1 (Man. City) és 1 (Blackburn)

Szorzó: 3,15

Indoklás: A City otthon nagyon jó - legutolsó 10 meccsből 8 győzelem - míg a Bolton finoman szólva sem az idegenbeli találkozók mestere - a legutolsó 10 meccsen 3 pontot szereztek. A hazai pályának, illetve a viszonylag tétnélküliségnek, valamint a City jobb játékosállományának köszönhetően hazai győzelmet várok.
A West Brom már hivatalosan is kiesett, míg a Blackburn biztosan bennmaradt. Ennek, valamint a West Brom példátlanuk gyenge idegenbeli szereplésének a fényében Blackburn győzelmet várok.

 

Kombináció: Liverpool - Tottenham és Hull - Man. Utd

Tipp: 1 (Liverpool) és 2 (Man. Utd)

Szorzó: 3,63

Indoklás: A Liverpool nagyon magabiztos otthon, a második hely bebiztosításához pedig nem ártana győzniük otthon. Nem hiszem, hogy az Anfield Road közönsége túlzottan értékelne egy döntetlent vagy vereséget a szezonzárón..
A Man. Utd bajnok és szerdán BL-döntőt játszik. Ennek ellenére - mivel mindenki egészséges Rio Ferdinand-on kívül - meg lennék lepve, ha a gyöngécske Hull City-t nem sikerülne legyőzniük. A hazai fanatikusok mindenképpen egy plusz játékost fognak jelenteni a kieséstől rettegő csapatnál, de ez szerintem kevés lesz ma a vörös ördögök ellen.

 

Kombináció: Cagliari - Inter és Sporting - Nacional

Tipp: 2 (Inter) és 1 (Sporting)

Szorzó: 3,15

Indoklás: Az Inter kiesett a BL-ből, de megnyerte a bajnoki címet. Két okból nem hiszem, hogy tartalékolnak majd. Egyrészt Mourinho személye nem az, aki ilyenkor hagyja kiengedni a játékosait, másrészt, komoly céljuk, hogy Ibrahimovic-ból gólkirályt csináljanak, ehhez pedig két gólt kéne rúgnia a svéd óriásnak. A Cagliari-nak ezen a meccsen semmi nem múlik már.
A Sporting a legjobb hazai csapat a portugál bajnokságban, ha már az aranyérem nem jött össze idén, minden bizonnyal legalább egy szép győzelemmel szeretnék búcsúztatni a rajongóikat. Kirobbanó formájuk - legutolsó 10 meccs: 8 győzelem, 2 döntetlen - remélhetőleg még a mai meccsen is kitart.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr391140661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása