Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.05.17. 13:30 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 05. 17.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

A tegnapi nap, valami egészen érdekesen sikerült.

A nap nagyrésze, hatalmas buktatókkal, meglepetésekkel és nem várt eredményekkel volt tele, azonban a nap végén a portugál meccseknek, illetve az Auxerre bravúrjának köszönhetően így is haszonnal sikerült zárni a napot. Egészen hihetetlen este volt.

A mai nap során ismét csak a tippjeimet fogom leírni, indoklás nélkül. Ennek az egyik oka, hogy a tegnapi meccsek megindoklása elképesztően fárasztó volt, másrészt, hogy az első mérkőzések hamarosan kezdődnek és ha esetleg valaki a tippjeim alapján szeretne fogadni, akkor azt szeretném, hogy erre legyen ideje.
Ezúttal ismét olyan mérkőzések kerülnek napirendre, amik a múlt szombaton a vesztemet okozták.

Ha babonás lennék, most ezeket a fogadásokat nem tenném meg, de én hiszem, hogy a +EV-s fogadásaim, még ha az előző héten veszteséget is termeltek, ezen a héten remélhetőleg profitot fognak eredményezni.

Ezúton szeretném megköszönni a kedves dícsérő szavakat, amiket e-mailen illetve egyes poszt hozzászólásokban kaptam. Bevallom elképesztően jó érzés tudni, hogy annak amit csinálok, van valami visszajelzése, és a visszajelzés ennyire pozitív. Szóval még egyszer nagyon köszönöm!

A mai nap ismét kipróbálok valami újat! Ezúttal hendikepes fogadásokat kötök meg (ez lényegében kétesélyt jelent), illetve belekóstolok a dán nemzeti bajnokság ízébe is!


Lássuk ma miből élünk!

 

Kombináció: Esbjerg - Midtjylland és FC Kobenhavn - Bröndby

Tipp: 2 (Midtjylland) és 2 (Bröndby)

Szorzó: 9,98


Kombináció: West Bromwich - Liverpool és Betis - Almeria

Tipp: 2 (Liverpool) és 2 (Almeria)

Szorzó: 7,83


Kombináció: Chelsea - Blackburn és Palermo - Lazio

Tipp: 1 (Chelsea) és 2 (Lazio)

Szorzó: 8,26


Juventus - Atalanta

Tipp: X2

Szorzó: 3,4

 

Fiorentina - Sampdoria

Tipp: X2

Szorzó: 3,1

 

Sporting Gijon - Malaga

Tipp: 2

Szorzó: 2,7

 

Bízzunk benne, hogy ma a magas szorzók nem fogják megbosszulni magukat!

Mellesleg felfigyeltem egy nagyon érdekes jelenségre a bwin fogadási kínálatában. Ezt a következő héten hosszabban kifejtem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr301126543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása