Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.04.26. 15:34 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 04. 26.

Címkék: vélemény tipp foci fogadás sportfogadás labdarúgás

A tegnapi egész sikeres nap után lássuk mit tartogat számunkra a mai focivilág!

Íme a mai tippjeim:

 

Kombináció: Toulouse - Lorient és Napoli - Inter

Tipp: Toulouse (1) és Inter (2)

Szorzó: 3,14

Indoklás: A Lorientből négy meghatározó játékos is hiányozni fog a mai meccsen, míg a másik oldalt M'Bengue-t leszámítva mindenki egészséges. A Toulouse hazai mérlege imponáló (16 meccs, 10 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség). Emellett fontos lesz a motivációs tényező is. A Lorient középcsapat, aki már szinte biztosan elkerülte a kiesést, míg a Toulouse jelenleg 5.ik és az Európa Ligáért hajt.
Az olasz meccsen éles csata várható. A Napoliból 7 olyan játékos hiányzik, aki legalább 15 meccset játszott a szezonban, főleg a védekező és a középső harmadból. Az Internél is sérültek páran, többek között Maicon, Crespo, Viera, Samuel.
A Napoli a legutóbbi 10 meccsén nyeretlen, míg az Inter legutolsó 10 vendég meccséből 8at nyert, nem mellékesen ők állnak az olasz bajnokság idegenbeli tabellájának élén is.

 

Kombináció: Cottbus - Wolfsburg és Bologna - Genoa

Tipp: Wolfsburg (2) és Genoa (2)

Szorzó: 3,52

Indoklás: A Wolfsburg a legutóbbi 10 meccsét zsinórban megnyerte, esélyes a bajnoki címre, a játékosok valószínűleg elképesztően motiváltak. Hazai pályán a Cottbus 13 meccsből eddig 8 zakót számlál, így egy újabb vereség nem lenne nagy meglepetés.
A Bologna a legutolsó 10 meccséből 8 meccsen kikapott, az állandó kezdő kapus Antonioli sérülés miatt nem játszhat és rajta kívül is 4 meghatározó embernek kell ma a lelátóról figyelnie a Bologna játékát. A Genoa a harmadik legjobb vendégcsapatnak számít a Serie A-ban, és jó esélyük van megtartani az előkelő negyedik helyüket a bajnokság végéig, ehhez viszont ezt a meccset nagyon fontos hozniuk. Diego Militio apróbb sérülése remélhetőleg rendbejön a mérkőzés elejéig.

 

Sevilla - Real Madrid

Tipp: Real Madrid (2)

Szorzó: 2,55

Indoklás: A Sevilla a legutolsó 3 meccsén 8 gólt kapva és mindösszesen egyet rúgva 0 pontot szerzett. A Real a legutolsó 10 meccséből 9 győzelmet mutathat fel. A Realnak minden pontra szüksége van, ha komolyan be akarja hozni az éllovas Barcelonát. Ha most kikapnak, minden bizonnyal ez a bajnokság elúszott. Robben és Heinze sérülése gondot jelenthet, de a 2,55-ös szorzó megéri ezt a rizikót.

 

Milan - Palermo

Tipp: Palermo (2)

Szorzó: 7,55

Indoklás: A Palermo a legutolsó 6 meccséből négyet megnyert. A Milan szintén bombaformában van. Ami miatt én mégis a Palermora tettem a voksom az az, hogy a Milan a hétközi magyar ligaválogatott elleni meccs után, több sérülttel a keretben (Pato, Emerson, Abbiati) okozhat negatív meglepetést a szurkolóiknak. Természetesen valószínűleg 5-ből 4 meccset a Milan nyerne, de a 7,55-ös prémium szorzó megéri a rizikót.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr421087380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása