Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.04.25. 20:57 Hopeful John Doe

Sportfogadás - 2009. 04. 25.

Címkék: vélemény foci fogadás sportfogadás

Az előző posztban leírtak után lássuk a mai napra milyen fogadásokat játszottam meg!

 

Fiorentina - AS Roma

Tipp: Fiorentina (1)

Szorzó: 2,4

Indoklás: Az utolsó 10 hazai meccséből 8 meccset nyert a Fiorentina, míg a Roma az utolsó 5 idegenbeli meccsén csupán 3 pontot hozott. Hazai pályán a Fiorentina nagyon magabiztos szokott lenni, a Roma vendégként nem igazán.
A Fiorentinánál 4 kezdő hiányzik (Melo, Kroldrup, Mutu, Santana), ebből Mutu pótlása a legnagyobb kérdés. A Románál 13 olyan játékos hiányzik aki legalább 10 meccset játszott a szezonban. A sérüléshullám áldozata Totti, Pizzaro, Vucinic, Cicinho, Aquilani és Doni is.

 

Borussia Dortmund - Hamburg

Tipp: Dortmund (1)

Szorzó: 2,15

Indoklás: A Dortmund a legutolsó 4 meccsét megnyerte, a többségét 2 góllal. A Hamburg a legutolsó három idegenbeli meccsén kétszer kikapott, méghozzá egyszer a Mönchenglabach, egyszer pedig a Stuttgart ellen. A Dortmund eddig hazai pályán veretlen a szezonban. A Hamburgnál hiányzik a 12 gólos Petric.

Végeredmény: 2:0 -> NYERT



 

Kombináció: Heracles - PSV és West Ham - Chelsea

Tipp: PSV (2) és Chelsea (2)

Szorzó: 2,55

Indoklás:
A PSV egyre jobb formában, legutolsó négy meccsüket magabiztosan nyerték, legutóbb az Ajax-ot iskolázták 6:2-re. A Heracles legutolsó 6 meccséből egyet nyert, igaz azt legutóbb, hazai pályán 4:0-ra a Breda ellen. Dzsudzsákéknak hozni kell a meccset, ha oda akarnak érni a dobogóra a végén. A Heracles bennmarad úgy fest, így már nem igazán van motivációjuk.
A Chelsea legutóbbi 4 idegenbeli meccséből 3at nyert idegenben, míg a West Ham a legutóbbi 5 mérközésén szenved, csak a Sunderlandet tudták otthon legyűrni.
A West Hamnél hiányzik 4 kezdő játékos, közülük különösen érzékenyen érintheti a csapatot a 9 gólos Carlton Cole hiányzása. A Chelsea-nél egyedül Bosingwa hiányzik majd a védelemből.



Kombináció: Bayern - Schalke és Hull - Liverpool

Tipp: Schalke (2) és Liverpool (2)

Szorzó: 7,02

Indoklás: A Bayern beleszaladt egy csúnya 5:1-es zakóba április elején Wolfsburgban. Azóta legyőzték a Frankfurtot és Bielefeld-et. A Schalke a legutolsó három meccsét úgy hozta, hogy 8 gólt lőtt és egyet sem kapott.
A Bayernen és Klinsmannon hatalmas a nyomás és ez megbosszulhatja magát.
A Schalke Bordonon kívül mindenkit harcba küldhet, míg a Bayernnél a kapus Rensing és a 10 gólos, 7 gólpasszt számláló Klose is hiányzik.
A Liverpool parádésan játszott a hétközben az Arsenal ellen. A legutolsó 6 meccsükből 5-t nyertek és egy döntetlen, kirobbanó formában vannak a csatárjaik is. A legutolsó 5 meccsükön 18 gólt rúgtak és csak egyet kaptak. A Hull ellen be kell hozniuk az elszalasztott szerdai pontokat.

Végeredmény: 0:1 és 1:3 -> NYERT




Kombináció: Hull - Liverpool és Valencia - Barcelona

Tipp: Liverpool (2) és Barcelona (2)

Szorzó: 2,3

Indoklás: A Hull - Liverpool eggyel feljebb olvasható.
A Barcelona ha bajnok akar lenni, akkor az ilyen meccseket nyerniük kell. Az utóbbi hetekben kirobbanó formában játszanak. Legutolsó 7 meccsüket nyerték, úgy, hogy közben gólt sem kaptak. A Valencia az utóbbi meccseken egyre jobb formát mutat, de az egyéni kvalitásbeli különbségek miatt szerintem a meccs esélyese a Barcelona. Gondot jelenthet a Valencia számára Renan, Albelda, Manuel Fernandes és Joaquin hiánya.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr771086277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása