Lasztirúgás - mi is ez?

Mire érdemes fogadni? Hogyan? Mennyit? Milyen kötésben? Mekkora a várható értéke a fogadásunknak? Mi a nyerő stratégia? Ilyen és hasonló kérdéseket próbálunk megválaszolni, néha komolyan, néha komolytalanul.

Aktuális olvasnivaló

Avagy foci, ahogy mi játszuk

2009.10.11. 10:56 Hopeful John Doe

Megújult csapat, megújult külső

Címkék: vélemény kritika foci válogatott labdarúgás u20 németh krisztián utánpótlás utánpótlás válogatott

Az utóbbi hetekben számtalan a magyar labdarúgásban történelminek nevezhető pillanat történt. Ilyen a magyar fiatalok szereplése az egyiptomi világbajnokságon.

Azt gondolom, hogy a Honduras elleni első meccs után született bejegyzésem abban a helyzetben érthető és indokolt volt. Továbbra is fenntartom, hogy játékosainkkal szemben az elvárásaink túlzottak voltak és a játékosok menedzserei által finanszírozott média is elferdült tükrön keresztül mutatta és mutatja be a valós képet. Ennek ellenére tény, hogy képesek voltak felállni a padlóról és megmutatták, miért vártunk rájuk az elmúlt egy esztendőben olyan kitartóan.

Ezzel és sok egyébbel hamarosan részletesen is foglalkozom, addig is tesztelgetem az új design-t, tegyek így ti is! Minden véleményt, visszajelzést - még ha az negatív is - örömmel fogadok a megújult látványvilággal kapcsolatban is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lasztirugas.blog.hu/api/trackback/id/tr951442096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása